mandag 28. mars 2011

En blogg for Guds folk i Oslo

Ja, hvem er nå det da, som kaller seg Guds folk? Alle som tror på Gud, vel... Og vi skal bringe nytt fra menigheter rundt i byen...og kanskje litt utenfor også, hvis ryktet sprer seg. Hvem som blir å finne på denne bloggen kommer an på hvor lette de er å spore opp på nettet. Enhver menighet med respekt for seg selv har jo en nettside, eller i det minste en blogg... Gorm leter og den som leter han finner, står det et sted. Skriv gjerne i kommentarfeltet. Gorm finner deg, uansett. Hvis du er på nett, da.

6 kommentarer:

 1. Synes dere skulle fått alle kirkesamfunn til å skrive litt om hva de tror på og legger vekt på i forkynnelse!

  SvarSlett
 2. Det er det jeg håper alle kirkesamfunn skal bli flinke til å presentere på sine hjemmesider. Som du ser er det forskjellig hva de ulike legger vekt på. Jeg prøver å få med så mange som mulig på denne bloggen, og gruppere dem sånn nogenlunde riktig. Skal kanskje skrive litt mer om kristne retninger etterhvert.

  SvarSlett
 3. Gorm Alle menigheter burde fått mulighet til å presentere seg. Hva de tror på, historie og hva en legger vekt på. Liker den systematiske måten bloggen er bygget opp på. Oversiktelig!

  SvarSlett
 4. Kontakt VL og KS, for at de kan skrive noen ord om denne bloggen råder jeg deg til. Den er unik tror jeg?

  SvarSlett
 5. Takk, takk! Tror vi drøyer litt før involverer dagspressen. Må jo se åssen dette utvikler seg. Er det en blogg eller en flopp...?

  SvarSlett
 6. Tror at denne står seg. Du arbeider systematisk. Det er en meget stor mangelvare og det er akkurat slik Gud er, ordens Gud! Ha en fin dag og lykke til videre. Håper du kan gi en kort oversikt over hva alle menigheter og kirker står for? Hva de legger vekt på og forkynner. Da må du legge vekt på to ting. Hva de selv mener de står for, og hva "motstanderne" mener de står for. F.eks. Adventistene mener selv de står for Guds ord og de ti bud, de skal en holde. Men jeg mener det er vranglære da vi som troende ikke skal holde de ti bud. De har Jesus oppfylt for oss loven. Eller Smits venner som mener at Jesus hadde synd i kjødet. Pinsevenner og andre tror at en kjærlig Gud skal pinne alle mennesker og Satan i all evighet, selv om Guds ord lærer at de skal bli utslettet. Dette var bare noen tips!

  SvarSlett